NÅGRA RADER Tule Trafikskola i Sundbyberg 
Vi på Tule Trafikskola har varit aktiva i branschen med goda resultat och har utbildat många trafiksäkra elever i över 70 år (sedan 1948)!
Vi erbjuder utbildningar för personbil (självklart både automat och manuellt) och MC!
Vi har även B96 och BE (lätt / tungt släp).
 

Självklart är vi ansluta till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund)
 

Vårt mål är ditt mål – att DU ska ta körkort!

Vi ger dig en personlig bedömning där vi lägger upp din utbildning efter dina egna önskemål och förutsättningar. Utbildningen innehåller kontinuerliga uppföljningar så att du vet hur långt du kommit i din utbildning.

Vår trafikskola erbjuder riskettan och risktvåan (risk 2). Risk 1 kan bokas när som helst eftersom att den är teoretisk men Risk 2 bokas i samråd med din trafiklärare.  

Våra duktiga trafiklärare arbetar efter Transportstyrelsens läroplan och tar sig tid att anpassa utbildningen efter dig som elev.

Vår trafikskola erbjuder handledarkurser för dig som önskar köra privat. När du har kört ett tag hemma kan det vara skönt att boka en testlektion hos oss för att få feedback på din körning!

Miljön är viktig och hos oss lär du dig redan från början att köra sparsamt vilket är ekonomiskt både för miljön och plånboken!

Välkommen att prata med vår kunniga personal i receptionen om hur du går vidare för att nå till mål!

Resväg - det är lätt att hitta hit 

Tule Trafikskola ligger Centralt i Sundbyberg 8minuter från Stockholm City, nära till T-bana (Duvbo, 3 min promenad) och pendeltåg (Sundbyberg Station) och nära busshållplatsen Sundbyberg Skola. Klicka här för att komma till SL reseplanerare. 
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på 08-297400 eller info@tuletrafikskola.se.

 

Du som vill skriva in dig, ha hjälp med ansökan, syntest eller bokningar hälsar vi välkomna under receptionens öppettider

Vi finns på Vegagatan 11 C, 17234 Sundbyberg!